Despre noi


Conceptul pe care se bazeaza Art and  Style este momentan unic in Romania, dar nu  si in lume. Toti marii designeri ai lumii au trecut  printr-o astfel de etapa care i-a ajutat sa se descopere, sa-si slefuiasca natural si sa-si perfectioneze calitatile tehnice.

Suntem convinsi ca multi dintre dumneavoastra  ati asteptat un astfel de moment si, odata cu lansarea oficiala a Art and Style a venit timpul ca tinerii designeri din Romania sa-si poata implini visul cu perseverenta atat in tara cat si in  strainatate.
Ca in orice alt domeniu, a venit momentul ca si in  moda sa se faca un schimb de generatii, iar  generatia tanara are acum parghile prin care  sa  isi faca cunoscute ideile, talentul si numele.

Art and Style isi propune sa vina in  sprijinul cursantilor si pentru cei mai merituosi sa incerce schimburi de experienta cu alte ateliere similare din strainatate.
De asemenea Art and Style isi propune  incheierea de contracte de munca cu atelierele din strainatate, dand astfel posibilitatea  cursantilor sai sa aiba un venit castigat din munca si talentul lor.

La finalul cursurilor, ca si lucrare de diploma, fiecare elev isi prezinta o colectie de minim 8 produse intr-un cadru select (in 2009  evenimentul a avut loc la Phoenicia Grand Hotel),  in prezenta presei si a unor invitati de marca.
Art and Style pune la dispozitia celor pasionati de moda si de frumos care vor sa faca primii pasi intr-o lume la care toti visam, un spatiu  generos si primitor, o locatie aflata intr-o zona rezidentiala.